Pierwszy Turniej już za nami

Sportowa rywalizacja, doskonała atmosfera i szczytny cel. Funkcjonariusze i pracownicy Policji rozegrali turniej piłki siatkowej w Jedliczu. Poznajcie oficjalne wyniki i zobaczcie zdjęcia. Pierwszy Turniej o Puchar Przewodniczącego Organizacji Międzyzakładowej NSZZ „Solidarność” Funkcjonariuszy i Pracowników Policji Województwa Podkarpackiego w Piłce Siatkowej, który odbył się w sobotę (21.05) w hali widowiskowo-sportowej w Jedliczu, dostarczył wielu emocji i sportowych wrażeń.

Otwarcia turnieju dokonał asp. Marcin Pawlus, Przewodniczący Organizacji Międzyzakładowej NSZZ „Solidarność” Funkcjonariuszy i Pracowników Policji Województwa Podkarpackiego

Drużyny, które wzięły udział w turnieju W sportowych zmaganiach wzięło udział dziewięć zespołów, osiem z województwa podkarpackiego i jeden z województwa małopolskiego.

Oficjalne wyniki turnieju

Po zakończonym turnieju najlepszym drużynom wręczono pamiątkowe statuetki i medale. Wszystkie drużyny otrzymały upominki.

I miejsce – Komenda Miejska Policji w Nowym Sączu jako OM NSZZ “Solidarność” Funkcjonariuszy i Pracowników Policji Województwa Małopolskiego

II miejsce – Komenda Powiatowa Policji w Strzyżowie

III miejsce – Oddział Prewencji Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie

IV miejsce – Komenda Miejska Policji w Krośnie jako OM NSZZ “Solidarność” Funkcjonariuszy i Pracowników Policji Województwa Podkarpackiego

Najlepszą zawodniczką turnieju została Aleksandra Barańska (KPP Sanok), a najlepszym zawodnikiem został Łukasz Bułatek (OPP Rzeszów).

Partnerzy turnieju

Krośnieńska Huta Szkła Krosno S.A, Firma EBA Spółka zoo, Gminna Spółdzielnia “Samopomoc chłopska”, Piekarnia Anwit z Chorkówki, Firma Auto Serwis ,,Speed” w Jedliczu, Delikatesy Centrum w Zręcinie, Firma Vita i Żywiec w Zręcinie, Auto serwis EUROCAR Krosno, Browar Wojkówka, Restauracja “Venus” w Moderówce.