­čśÇOdwiedzi┼é Nas ┼Ťw. Miko┼éaj­čśü

­čÄů­čÄů┼Üwi─Öty Miko┼éaj zawita┼é do dzieci funkcjonariuszy ­čĹ«ÔÇŹÔÖÇ´ŞĆ­čĹ« i pracownik├│w policji!

W dniu 8 grudnia 2022r, Organizacja Mi─Ödzyzak┼éadowa NSZZ "Solidarno┼Ť─ç" FiP Policji woj. Podkarpackiego, zorganizowa┼éa spotkanie Miko┼éaja ­čÄů z dzie─çmi ­čĹź­čĹź­čĹź :) :D

Spotkanie odby┼éo si─Ö w sali zabaw ÔÇ×LUPPO PUPPOÔÇŁ mieszcz─ůcej si─Ö w Galerii VIVO. Podczas spotkania, opr├│cz szale┼ästwa i dobrej zabawy , nie zabrak┼éo prezent├│w od ┼Üw. Miko┼éaja. Wszystkie dzieci otrzyma┼éy paczk─Ö s┼éodyczy i przek─ůsek jak r├│wnie┼╝ odblask ­čÄü­čÄü­čÄü. Zabawa i upominek zosta┼éy sfinansowany ze ┼Ťrodk├│w w┼éasnych naszej organizacji.

- Spotkanie mia┼éo r├│wnie┼╝ na celu integracje ┼Ťrodowiska policyjnego, podczas gdy dzieci bawi┼éy si─Ö w sali zabaw, rodzice sp─Ödzili ten czas na wsp├│lnych dyskusjach. W dzisiejszym - tak bardzo podzielonym ┼Ťrodowisku jest to bardzo wa┼╝ne. Nasza organizacja wychodzi naprzeciw tym podzia┼éom - w zabawie uczestniczyli nie tylko nasi cz┼éonkowie, ale r├│wnie┼╝ osoby niezrzeszone, kt├│re skorzysta┼éy z naszej oferty. M.in. po to za┼éo┼╝yli┼Ťmy nasz─ů organizacje - by wspiera─ç i walczy─ç o dobro Funkcjonariuszy i Pracownik├│w Policji ÔÇô m├│wi Przewodnicz─ůcy OM - Marcin Pawlus.

Dzi─Ökujemy za wsp├│ln─ů zabaw─Ö!

PS. Rzesz├│w! Widzimy si─Ö 14 grudnia 2022r !! Do zobaczenia!!

Zapraszamy w nasze szeregi!